Insulele Canare - Activităţi

(Pagini) > > > Activităţi

Clima plăcută, marea frumoasă şi peisajul variat de pe insule, invită la o vacanţă activă, în care veţi aprecia experienţele sportive, dar mai ales, veţi intra în contact direct şi cu o natură unică.

Sporturi maritime

Litoralul nisipos, apa clară şi vântul prielnic, crează condiţii ideale pentru windsurfing. Insulele Canare sunt potrivite şi pentru practicarea a altor sporturi nautice, cum ar fi: iachtingul, schiul nautic sau scufundările. Aproape pe întreg litoralul Insulelor Canare, îşi au sediul firme, graţie cărora turiştii îşi pot diversifica concediul. Oferta este foarte largă. Puteţi încerca spre exemplu canotajul, hidrociclismul sau aveţi posibilitatea să admiraţi frumosul litoral, din perpectiva păsărilor, plutind cu paraşuta. Aici, se află numeroase şcoli de scufundări, întrucât sub luciul apei care scaldă plajele locale trăieşte un număr incredibil de specii de peşti, pe care natura le-a înzestrat cu culori pestriţe remarcabile. Insulele Canare au devenit unul dintre cele mai îndrăgite locuri pentru scufundări din întrega lume.

Alte activităţi

În afara sporturilor nautice, pe insule se organizează şi alte activităţi cum ar fi tracking, ciclism alpin, alpinism sau bungee jumping, dacă vă tentează un nivel crescut al adrenalinei din sânge.